Faciliteiten & service

FACILITEITEN & SERVICE

De stekken voor karpervissers zijn 50 vierkante meter groot en beschikken over elektriciteit en verlichting. Er is een visserspaviljoen met een gezellig terras waar u na het vissen in een maritieme sfeer een heerlijk drankje met een bittergarnituur kunt nuttigen. Tevens kunt u hier ’s middags en/of ’s avonds terecht voor een kleine lunch of u geniet van de lunchmogelijkheden die De Koperen Hoogte biedt in ons Gran café of Fresh Fish Corner.

Karperboten

De Koperen Plas beschikt over vier boten voorzien van elektromotor en dieptemeters voor karpervissers. Hiermee kunt u lijnen uitvaren en vissen drillen.

Speeltuin
Uw kinderen meenemen naar De Koperen Plas kan natuurlijk ook. Speciaal voor kinderen tussen de 2 en 12 jaar is er een speeltuintje aangelegd waar ze zich uitstekend kunnen vermaken.

Visserspaviljoen
Op het terrein vindt u het gezellige visserspaviljoen met terras aan het water. U wordt welkom geheten door onze gastheer. Hier kunt u uw vismomenten in een gezellige sfeer nog eens herbeleven. Het paviljoen beschikt  over een kleedkamer, twee douches en twee toiletten. Er zijn nette voorzieningen voor zowel mannen als vrouwen. Zelfs als u geen visser bent, is een bezoek aan het visserspaviljoen een aanrader.

Uitgebreid uit eten
Wilt u uitgebreider uit eten? Dan vindt u in De Koperen Hoogte ons Grand Café met buitenterras waar u a la carte kunt lunchen of genieten van een heerlijk visgerecht bij onze Fresh Fish Corner. U kunt ’s avonds dineren in restaurant Steaks & More.. of exclusiever dineren in draaiend restaurant La Tour. Dit restaurant bevindt zich in de top van de watertoren. Vanuit hier heeft u een prachtig uitzicht over De Koperen Plas en de omgeving.

Veiligheid
Ons terrein wordt 24 uur per dag beveiligd door camera’s en uw auto staat veilig in onze overdekte en beveiligde parkeergarage. Daarnaast is er altijd een beheerder aanwezig die een oogje in het zeil houdt.

Faciliteiten en Service