Forelvissen

FORELVISSEN

Forelvissen bij De Koperen Plas heeft een bijzondere charme. De natuurlijke omgeving en een bosrijk decor zorgen ervoor dat u even helemaal weg bent. U maakt een keuze uit één van de drie forelvijvers. Via onze boekingsmodule kunt u een plek reserveren aan één van de vijvers. Uiteraard is het ook mogelijk om bij De Koperen Plas een losse entree te kopen, maar dan kunnen wij niet garanderen dat er plek is.

Drie forelvijvers
Er zijn in totaal drie forelvijvers. Vijver 1 is de grote plas en hier bestaat het visbestand uit grote en woeste zalmforel, beekridders en bruine forel in een gewichtsklasse van 2 tot 6 kilo. In vijver 2 en 3 wordt elke dag zalmforel uitgezet naar gelang het aantal vissers. Het bestand en de regels verschillen per vijver. Deze regels zijn te lezen in het reglement.

Groepsarrangementen
Speciaal voor groepen vanaf 8 personen heeft De Koperen Plas groepsarrangementen beschikbaar. Kom naar De Koperen Plas voor een gezellig aantal uurtjes forelvissen. Zo kunt u voordelig forelvissen, inclusief gebruik van een vlot, hengels, lunch, hapjes en drankjes.

Verhuur & Verkoop
Forelvissers kunnen vlotten huren van 5 x 2 meter waarmee nagenoeg de hele plas bevist kan worden met uitzondering van de karperzone. Voor de forelvissers op vijver 2 en 3 (pull & take) zijn compleet opgetuigde hengels te huur. Op de vijvers mag alleen met natuurlijk aas worden gevist (geen powerbait). Natuurlijk aas is te koop in onze viswinkel. Hier is tevens klein materiaal te koop, zoals dobbers en haken.

Reserveer hier een strippenkaart of losse entree

Reserveer
Forelvissen
Forel2