Reserveren karpervissen

RESERVEREN KARPERSTEKKEN

Hoe werkt het
Via onze boekingsmodule reserveert en betaalt u een willekeurige visstek. Wanneer u boekt, dient u het gehele bedrag in één keer af te rekenen. Pas wanneer het volledige bedrag betaald is, staat uw boeking vast. Nadat u betaald heeft, ontvangt u een bevestigingse-mail met een reserveringscode. Print deze uit en neem deze mee naar De Koperen Plas. Op vertoon van deze uitgeprinte e-mail krijgt u van onze beheerder een polsbandje voor entree en uw visstek toegewezen.

U kunt tot 7 dagen na betaling de boeking kosteloos annuleren. Annuleren binnen 7 dagen na boeking dient altijd schriftelijk per e-mail plaats te vinden. Houd er wel rekening mee dat dit alleen geldt als uw boeking langer dan één maand van tevoren vastgelegd wordt. Hierna brengen wij bij annulering 100% kosten in rekening. Wij raden u dan ook aan om direct een reis- en annuleringsverzekering af te sluiten om uw risico’s te bepreken.

Boekingsmodule en prijzen
Karpervissers reserveren een visstek via onze boekingsmodule:

  1. Op De Koperen Plas reserveert u een stek waar maximaal met vier hengels mag worden gevist, ongeacht het aantal vissers.
  2. Op de stek zijn maximaal twee niet-vissende gasten kosteloos welkom. Het maximaal aantal aanwezigen op de stek is vier (twee vissers en twee gasten).
  3. Op De Koperen Plas is het mogelijk om te boeken voor een weekend, midweek of week. Let op: Het boeken van een weekend of midweek is slechts mogelijk op 2 stekken. Daarnaast wordt elke week voor de daaropvolgende week vastgesteld of er nog (extra) mogelijkheden zijn voor het boeken van een midweek of weekend.
  4. Prijs per stek per week is € 550,- (zaterdag – zaterdag).
  5. Prijs per stek per weekend is € 350,- (vrijdag – maandag).
  6. Prijs per stek per midweek is € 300,- (maandag – vrijdag).
  7. U kunt geen steknummer reserveren, alleen een plaats voor een bepaalde week.
  8. Toewijzing van de stekken wordt bepaald op de dag van aankomst.

Karperstekken voor een hele week.
Reserveer een karperstek

Karperstekken voor een mid-week of weekend.
Reserveer een karperstek